KÖR SOM BERÖR - Sång som   Friskvård för kvinnor

 

 SÅNGEN FYLLER MIG MED HOPP!  SPRIDER GLÄDJE I MIN KROPP!

 KÖR SOM BERÖR - en mötesplats för dig som vill utveckla din röst i gemenskap.

 

 Efter 12 år i västra Sverige har jag nu återvänt till min hemö Gotland med nya erfarenheter i bagaget. Under dessa år har jag utvecklat och fördjupat mig i sångens betydelse för hälsa och välbefinnande.

 Se gärna filmen som finns länkad till på startsidan uppe till höger.

 Grunden ligger i vår Medvetna Andning. I kombination med övningar i Rörelse och Fri toning utforskar vi röstens möjligheter i en generös och tillåtande miljö. Alla röster är vackra när de hämtas från det inre, utan tanke på prestation och bedömande. Här finns också utrymme för reflektion och kontemplation genom meditativa sånger i stillhet.

 Vi hämtar sånger från olika kulturer, livsbejakande och lustfyllda, då vi övar oss i lyssnandets och uttryckandets konst, att tillsammans skapa toner och klanger. Vi övar in sångerna på gehör, du behöver inte kunna läsa noter.Berörande för kropp och själ.

 Denna körverksamhet riktar sig till kvinnor. Jag upplever att vi behöver mötesplatser för att stärka och uppmuntra varandra, våga höras. I sången hittar vi ett uttryck som också kan ge avtryck i våra vardagsliv. Kraft och mod, glädje och lust!

                                        Varmt Välkommen!

  Birgitta Thole, mobil 073 1568787

  Plats: Visby

  Start: september 2019

  Terminsavgift: 950 kr (10 ggr)

  Inbetalas till plusgiro 615 77 56-5 

 

Ändra till en bild som passar din sida och skriv en text som passar till bilden ovan.