MEDVETEN ANDNING-

RÖST I RÖRELSE

 

    

MEDVETEN ANDNING i kombination med RÖSTVÅRD, TONING OCH SÅNG

Dagens forskning visar på ett positivt samband mellan Sång och Andning- Hjärtverksamhet. Ett tydligt stressreducerande resultat! Se gärna den korta filmen på denna hemsidas startsida där ett forskningsteam från Sahlgrenska gjort en studie om detta.

Vi inleder med praktiska övningar i metoden Medveten Andning, där syftet är att återta den andning vi hade som barn, en väg till avspänning och lugn i kroppen. 

Vi gör sedan övningar där vi kombinerar andning och röst med rörelser som befrämjar närvaro och balans. 

 Enkla , inspirerande tonövningar ingår för att utforska våra röstrum. Sånger som  ger oss möjlighet att mötas i glädje och samklang ingår också.

Praktiska övningar varvas med teori kring de olika momenten. Ett kompendium får du med dig.

 

 Det finns också en  CD-skiva med övningar som vi praktiserat under kursen. Titel: ANDAS-LEVA, kan köpas separat. Se cd-utgåvor på startsidans innehållsförteckning.

KURSENS UPPLÄGG:

 6 tillfällen a 90 minuter.

 KURSKOSTNAD:950 Kr 

Kan även erbjudas som privatlektioner.

 

           Så här säger några deltagare:

Jag är mycket nöjd med kursen, bra upplägg med övningar varvat med teori. Det har gjort mig mera uppmärksam och medveten. Jag känner mig mera avslappnad och rofylld. Vissa av övningarna gör jag dagligen, och förstår värdet av det. En annan del av kursen är Sången. Fantastiskt roligt och utvecklande, en härlig känsla att sjunga tillsammans och förstå att jag kan!     Cecilia Johansson, Trollhättan    

 ANDAS- SJUNGA. Att upptäcka att jag kan få ner andningen i kroppen väckte en ljuvlig känsla av att djupt där inne, under svåra känslor och värk, finns mitt sjungande, nynnande barnasinne, som nu väckts till liv igen till min stora glädje. Tack för en härlig kurs!

Lena Fröberg, Trollhättan

 

ANDNING-RÖST-RÖRELSE

Kursen har gett mig mycket! Andningen och Röstövningarna gör att jag sjunger friare, öppnare och mera avslappnat.Yogaövningarna i kombination med andning och toner fungerar väldigt bra. Tack för en fin kurs! 

Hubert Pehrsson, Vargön

 

          Jag är mycket nöjd, har upptäckt kraften i andningen, lugnet som uppstår. Att vi också använt verktyget för att sjunga tillsammans har förhöjt medvetenheten och glädjen i gemenskapen.            Hjördis Lilljebjörn , Vänersborg

 

SÅNGEN FYLLER MIG MED HOPP, SPRIDER GLÄDJE I MIN KROPP!